تکثیر و پرورش ماهی
این واحد برای آشنایی دانشجویان با کلیات مربوط به تکثیر و پرورش ماهی ، جایگاه تکثیر و پرورش ماهی در صنعت آبزی پروری دنیا ، تقسیم بندی روش های مختلف تکثیر و پرورش طراحی شده است.
این واحد برای آشنایی دانشجویان با کلیات مربوط به تکثیر و پرورش ماهی ، جایگاه تکثیر و پرورش ماهی در صنعت آبزی پروری دنیا ، تقسیم بندی روش های مختلف تکثیر و پرورش طراحی شده است.
آدرس ایمیل: alishahim@scu.ac.ir | مرتبة علمی: استاد | نام و نام خانوادگی استاد: مجتبی علیشاهی |
نیمسال تحصیلی: اول 98 | گروه: علوم درمانگاهی | دانشکده: دامپزشکی |
تعداد واحد: 3 ( مشترک- یک سوم درس) | نام درس: تکثیر و پرورش ماهی | دورة تحصیلی: بهداشت و بیماریهای آبزیان |
جایگاه درس در برنامة درسی دوره: دروس اصلی
| ||
هدف کلی: آشنایی با کلیات مربوط به تکثیر و پرورش ماهی ، جایگاه تکثیر و پرورش ماهی در صنعت آبزی پروری دنیا ، تقسیم بندی روش های مختلف تکثیر و پرورش
| ||
اهداف یادگیری: آشنایی روشهای تکثیر و پرورش ماهیان دارای ارزش اقتصادی بویژه ماهیان پرورشی کشور
| ||
رفتار ورودی:
بررسی منابع موجود و آشنایی با اصول اولیه پرورش ماهی و فیزیولوژی تولید مثل ماهیان | ||
مواد و امکانات آموزشی:
سالن نیمه مدار بسته موجود در قطب بهداشت و بیماریهای ماهیان گرمابی ، نمایش فیلمهای آموزشی، بررسی گنادهای ماهیان در مراحل مختلف رسیدگی جنسی در آزمایشگاه. بازدید علمی از کارگاه های تکثیر و پرورش ماهی در ا ستان | ||
روش تدریس:
استفاده از پاورپوینت و بررسی منابع کلاس های عملی و بازدید علمی از کارگاه های تکثیر و پرورش در استان
| ||
وظایف دانشجو:
حضور در جلسات نظری و بازدیدهای علمی، ارائه سمینارهای نیم ساعته با موضوعات مشخص شده در ارتباط با موضوع
| ||
شیوه آزمون و ارزیابی: آزمون کتبی تشریحی
| ||
منابع درس:
کتاب Fresh water aquaculture (2013) نوشته Mclarney کتاب پرورش متراکم ماهی نوشته مسعود ستاری اصول تکثیر و پرورش ماهی توشته دکتر قباد آذری تاکامی |